Nyheder

NYHEDSBREV, OKTOBER 2020

Først skal vi beklage, at det ikke lykkedes at få udsendt et nyhedsbrev i september. Vi blev simpelthen overhalet af andre vigtige skriveopgaver. Vi henviser til mails udsendt i løbet af måneden. Og nu er vi så klar med oktober nyhedsbrevet.

Mange af jer har afholdt ferie her i juli. Vi håber, I alle har haft nogle dejlige ferieuger sammen. Til dem af jer, der stadig har ferie/ står overfor at skulle holde ferie vil vi ønske jer en dejlig ferie.

NYHEDSBREV, JULI 2020

Første nyhedsbrev i lang tid. Siden marts og frem til nu har vi kommunikeret mest om Corona og påvirkningerne heraf. Virus er her stadig og kan bryde ud når som helst og med høj fart – senest i Hjørring. Men vi er blevet klogere på det, og vi kan nu langt bedre håndtere situationer med nyt udbrud.

Dette er en ny nyhed

Her kan man tilføje en kort introduktion til nyheden. 

Nyhedsbrev, marts 2020

Aftalepartierne skulle udmønte første del af implementeringen af minimumsnormeringerne, hvor det blev aftalt, at private institutioner ikke skal have andel af midlerne. Det havde vi ikke set komme.

Nyhedsbrev, december 2019

Først og fremmest vil vi ønsker jer en rigtig glædelig jul samt et lykkebringende 2020. Samtidig vil vi benytte lejligheden til at takke jer for året, der gik. 

Nyhedsbrev, november 2019

Det er efterår lige nu, og inden længe vil der ses tegn på, at året går mod sin ende. For i slutningen af året, så kommer julen jo og lyser op i en mørk tid. Det kan vi så småt begynde at se frem til.

Nyhedsbrev, oktober 2019

Her i starten af oktober skal vi tage imod to nye børn. Det er Alfred og Vilde. De fylder begge 3 år senere på året. Hjertelig velkommen til begge børn og deres familier.

BØRNEHAVEN AMSTERDAMVEJ

Amsterdamvej 40
2300 København S

KONTAKT

Skal du i kontakt med børnehaven, er du velkommen til at ringe på 32 55 64 98 eller sende en mail til:
bhamsterdamvej@mail.dk.

© 2021 Børnehaven Amsterdamvej